__________________________________________________________________________________________________________________________________
...............................................................* ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ *έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *
___________________________________________________________________________________________________________________________________

et in Arcadia ego



"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Επισκέπτες τώρα

Πολιτισμός.....

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας



Ο Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος γεννήθηκε το 1962. Κατάγεται από τα Τρόπαια Γορτυνίας. Είναι γιός του Σπύρου Γιαννόπουλου, που διετέλεσε Βουλευτής, Υποδιοικητής του ΙΚΑ και Διοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ). Είναι παντρεμένος με την Πολιτική Επιστήμονα Παρασκευή Ρόδη και έχει δύο γυιούς, τον Σπύρο και τον Μιχάλη.

Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάστηκε επί δεκαετία ως Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλη Βιομηχανία του Ιδιωτικού Τομέα και διατηρεί Γραφείο Μελετών που ειδικεύεται στην Μηχανοργάνωση Επιχειρήσεων, στην Υλοποίηση δικτύων και το Internet, στη μελέτη και κατασκευή Λογισμικού και στα Συστήματα Αυτοματισμού για τη Βιομηχανία.

Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική δράση στο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα, ως μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ. Εκλέχτηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Ε.Μ.Π. Συμμετείχε σε τρία Πανσπουδαστικά Συνέδρια. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας και συμμετέχει στην Μόνιμη Επιτροπή για την Ερευνα, την Τεχνολογία και την Καινοτομία.

Εκλέχτηκε επανειλημμένα ως μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο Γραφείο Πόλης της Αθήνας της Σπουδάζουσας Νεολαίας και ήταν σύνεδρος στο πρώτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1984. Δραστηριοποιείται ενεργά στην Διαδικτυακή κοινότητα και είναι Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στις εκλογικές αναμετρήσεις στο νομό Αρκαδίας. Στις εκλογές της 9ης Απριλίου 2000 ήταν Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ. Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και έχει εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας. Με την ιδιότητα αυτή συμμετέχει στην Νομαρχιακή Επιτροπή Παραγωγικών Δραστηριοτήτων, Φυσικού Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου